Woningtaxatie Zuid-Limburg - kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs

Taxatie,taxateur en taxatierapport

Kenmerkend voor onze taxaties is niet de laagste prijs, maar wel de allerhoogste kwaliteit. Onze taxaties zullen door alle partijen herkend en erkend worden. 

U kunt een taxatie voor vele doeleinden nodig hebben. Enkele voorbeelden:

  • Verkrijgen van financiering;
  • Aan-/verkoopbeslissingen;
  • Opstalverzekeringen;
  • Fiscale doeleinden;
  • Minnelijke doeleinden;
  • Planschade;
  • Onteigening;
  • Inzicht in beleggingswaarde;
  • Huuradvies;
  • WOZ-waarde.

De redenen voor een taxatie zijn divers en uiterst persoonlijk. Daarnaast is iedere waardebepaling een momentopname, waartoe enkel een bevoegd taxateur deskundig kan adviseren.

Taxatie

Het te taxeren object wordt door ons volledig in- en uitpandig opgenomen, gemeten, beoordeeld en schriftelijk vastgelegd. Er wordt zo veel mogelijk informatie van het object, locatie en omgeving ingewonnen (met behulp van het kadaster, de gemeente, de eigenaar, de huurder, de leverlingsakte, het huurcontract, de bouwtekening, K-data, eigen transactiecijfers en SCVM-data). Afhankelijk van het doel wordt de waarde zorgvuldig bepaald. 
Middels een combinatie van enerzijds vergelijking met marktgegevens en anderzijds uit berekening bepalen wij de waarde voor u. Deze waarde wordt vastgelegd in een rapport in combinatie met de benodigde beschrijving, bijlagen en foto's.

Woningtaxatie Zuid-Limburg heeft professionele kennis en jarenlange ervaring voor het maken van taxaties. Zowel voor particulier onroerend goed als midden- en kleinbedrijf. 

Taxateur

De taxatie wordt gedaan door een taxateur die staat ingeschreven in het register van SCVM. Als VBO-makelaar worden enkel en alleen registertaxaties uitgevoerd, die door alel financiële instellingen worden geaccepteerd. Daarnaast zijn wij ook lid van het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut en Taxateursunie. 
Beide instellingen zijn onafhankelijk en landelijke taxatie-instituten welke gelden als keurmerk voor taxateurs. Het NWWI en Taxateurs Unie staan enkel open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Woningtaxatie Zuid-Limburg heeft een ervaren registertaxateur in huis, die u van deskundig advies kan voorzien. Wij beschikken over de meest moderne en actuele datagegevens via onder andere het VBO, SCVM en het Kadaster. Daardoor kunnen wij vraag en aanbod nauwlettend in de gaten houden en beoordelen om zo de exacte waarde van uw pand vast te kunnen stellen. Wij garanderen u een deskundig kwaliteitsrapport inclusief alle benodigde onderzoeken van de te taxeren woning.

Taxatierapport aanvragen

Wilt u precies weten wat uw woning waard is? Misschien is het wel meer dan u denkt! Woningtaxatie Zuid-Limburg kan voor u gratis en geheel vrijblijvend de waarde van uw pand bepalen. Dit is niet alleen handig wanneer u zich gaat oriënteren op de woningmarkt, maar ook voor de financiële planning van uw vermogen. 
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs. Wij maken graag tijd voor u vrij.